Reixac.- Punt de partida

La persona, al centre. Situació de la persona al centre, apoderant-la perquè pugui desenvolupar una mirada crítica i perquè sigui protagonista.- Connectar i escoltar des de l’emoció i la il·lusió. Sentit crític provocant el sentit crític dels participants i per així contribuir a canvis efectius en ells mateixos i al seu entorn més propers. Conèixer noves experiències i per connectar realitats que ens ajuden a entendre i millorar la pròpia.- Aportació d’innovació social construcció de noves mirades que ens fan créixer com a persones i com a societat, amb una clara vinculació amb la dimensió ètica dels valors i els drets socials.- Implicació i co-creació involucrant al màxim nombre de persones, connectant i sumant experiències, i generant lideratges compartits i dinàmiques de co-creació. Teixint xarxes i promovent la participació dels diversos agents implicats: teixit social, societat civil, i col·laboradors.

Pep Marés
Gestor cultural

2 pensaments a “Reixac.- Punt de partida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *